Verdens stærkeste blog

Her deler jeg mine tanker om tekstforfatning, marketingtrends, anbefalinger af gamle bøger og erfaringer fra det liv, jeg er cirka halvvejs igennem.

Keder du dig? Så prøv at arbejde gratis!

Af Per Andreasen | 6. januar 2020

I sommeren 2019 forærede jeg 4 arbejdsdage væk til modtagere af mit nyhedsbrev. Hvad der skulle være en kur mod stilhed i sommerferien gav min forretning et nyt ben at stå på. Normalt går jeg ikke ind for at arbejde gratis. Langt fra! Men i mine første år som selvstændig har tiden før og efter…

marketing bæredygtigt byggeri

Sådan øges efterspørgslen på bæredygtige boliger

Af Per Andreasen | 11. november 2019

Der blev sat flere rekorder til Building Green 2019 i Forum. Besøgsrekorden, som forhåbentlig betyder, at der er endnu flere end tidligere, som er klar til at gå nye veje i byggebranchen. Og for mit vedkommende ny rekord i hvor spændende messen kan være. Både talks, netværksmuligheder og ny teknologi virkede i bedre form end…

tekstforfatter uddannelse copywriter kursus

Sådan designer du din egen tekstforfatter uddannelse

Af Per Andreasen | 28. august 2019

Den her post er en guide til dig, der gerne vil arbejde som tekstforfatter / copywriter. En kommerciel tekstforfatter (også kendt som en copywriter) skriver tekster til reklamer, brochurer, brandmanualer, manus til videoer, indhold til opslag på sociale medier, hjemmesider og meget mere. Fælles for de tekster er, at de skal få læserne til at…

tekstforfatter entreprenør husbygger gave

Kære byggefirmaer – giv nu gaver med værdi for jer selv

Af Per Andreasen | 2. august 2019

Giver du dine kunder champagne, vin eller chokolader ved overdragelsen?STOP! Please! Vi mennesker kan bedst huske afslutningen på vores oplevelser. (Psykologer har påvist, at selv rektalundersøgelser kan blive gjort til bedre oplevelser med den rette afslutning… Ok, det lyder lidt suspekt, men den er altså god nok.) Derfor går du glip af meget ved at…

ai disrupting business cogx19 strongest copy

Du skal i gang med at samle data NU!

Af Per Andreasen | 2. juli 2019

Måske havde du lige vænnet dig til at slette data for at være på den sikre side (GDPR og alt det der…). Men det skal du lade være med! Data bliver en afgørende del af din virksomheds udvikling lige om lidt – hvis det ikke allerede er det. Når du ikke længere har en gyldig…

lego marketing trends dentsu aegis pulse 19

Marketingtrends 2019: Ærlig storytelling og bekymringer

Af Per Andreasen | 19. maj 2019

Sidder du lige nu og grubler over, hvordan marketing ser ud i 2019?Nej? Godt! Den korte historie er, at vi stadig er velklædte og lettere sofistikerede aber.Så du kan godt stoppe grublerierne og vende tilbage til dit gode arbejde. Hvad siger du?Har du alligevel et øjeblik til at læse den lange version? Ok.Så har jeg…

Højdepunkter fra konferencen TCC IRL 2019

Af Per Andreasen | 10. maj 2019

Jeg havde godt 50 siders håndskrevne noter med mig hjem fra tekstforfatter-konferencen TCC IRL 19. Her deler jeg nogle af de vigtigste bidder fra dem. Midt i marts fløj jeg til Brooklyn for at deltage i TCC IRL 19 – en konference for copywriters. Det var andet år i træk, at TCC afholdt eventet, og…

Pris for tekstforfattere

Af Per Andreasen | 14. april 2019

Hvad koster en tekstforfatter? TL;DR: Jeg giver helst faste projektpriser. Nogle gange er timepris en lettere løsning for os begge. Min hedder 800 kr. + moms for de fleste opgaver. Du kan hyre en billig tekstforfatter til stort set ingen penge. Nogle beregner deres pris pr. ord, pr. side eller pr. time. Det er tit…

rune kilden building green aarhus 2019

Hvad jeg lærte på Building Green Aarhus 2019

Af Per Andreasen | 6. april 2019

Bæredygtigt byggeri er fyldt med spændende virksomheder og emner. Derfor nyder jeg at besøge Building Green. Building Green Aarhus 2019 var ingen undtagelse. Denne gang havde jeg for en gangs skyld god tid til at lytte til indlæggene. Og der blev vendt en hel del interessante emner – desværre ikke alle med lige dygtige oplægsholdere.…

adfærdsdesign tekstforfatter

Hvad min køreprøve kan lære dig om personlig indflydelse

Af Per Andreasen | 29. marts 2019

Der gik halvandet år mellem min første teoritime og min køreprøve. Nej, det er ikke helt normalt. Men jeg kunne bare ikke holde mig vågen til mere teoriundervisning. Det var jo DØDKEDELIGT! I stedet tog jeg på date med en sød pige fra teoritimen. Og så tog jeg bussen eller cyklen rundt i det sønderjyske…